Saturday, November 28, 2009

Rumah baru mak lang

Salam semua. Lama sudah tak update blog..almaklumlah tengah mabuk facebook. Post kali ni special buat abang shahrir sekeluarga di liverpool..ha, nk tengok umah korang? mesti tak sabar kan nk balik m'sia duduk umah sendiri. Cek ngah tak pindah lagi, entah bila la dpt CF. M.lang nani sekeluarga dah pun berpindah ke rumah baru, so sempatlah beraye aidil adha di rumah baru...post kali ni pun cek ngah letakkan gambar umah mak lang. (yg mane sempatla) . Umah mak lang tu ala-ala studio gitu..bila tanye konsep apa..m.lang cakap konsep 'ikut suka akulah'.


inilah grill umah pak long...


adam tengah pose dpn umah pak long..


ni bahagian ruang tamu umah mak lang..serba baru

ini pulak bilik tidur maklang..tingginye ecah bole bergayut



budak tiga olang ni memang suke menyepahkan brg

1 comment:

|shiraj|tipt0p| said...

ckgu!!!fllow blog sye plak!!